L’innovador espectacle en el format més minimalista de La Fura dels Baus, Temptacions, continua la seva gira espanyola i la seva pròxima estació el Alcázar de San Juan. Serà el dijous 3 de desembre, a les 21h, al Teatro Muncipal, dins el marc de la programació del Patronato Municipal de Cultura de Alcázar de San Juan (Ciudad Real). Tot plegat, després d’haver-se escenificat a Tudela, Castrillón, Alcalà d’Henares, Alcoi, Tenerife, Almería, Segovia i Jaén.

Adaptada als temps de crisi que corren, Miki Espuma s’inventa aquesta actualització electrònica i lliure de La història d’un soldat d’Igor Stravinsky amb textos de Charles-Ferdinand Ramuz. L’obra es desenvolupa a través d’una sola actriu (Vanesa Papa) i envolvents imatges de vídeo, en el que acaba essent una versió molt personal i contemporània de la mateixa idea que Stravinsky va treure de la literatura russa. Una història transportada a l’actualitat que cluca l’ullet al mite fàustic.