EL ‘CARMINA BURANA’ DE LA FURA ATERRA A ÚBEDA

//EL ‘CARMINA BURANA’ DE LA FURA ATERRA A ÚBEDA

EL ‘CARMINA BURANA’ DE LA FURA ATERRA A ÚBEDA

La reinterpretació del Carmina Burana de La Fura dels Baus no cessa la seva gira i la seva propera estació és el XVIII Festival de Música y Danza Ciudad de Úbeda. L’òpera de Carl Orff, dirigida per Carlus Padrissa, es representarà per primera vegada a la província de Jaén, en una única funció el dia 11 de juny.

La Fura dels Baus ha concebut un Carmina Burana trepidant, on l’espectador, a través d’impactants escenes, efectes especials i fins i tot fragàncies primaverals, se submergeix en la contundent i visceral música de Carl Orff, interpretada en directe per dues grans orquestres simfòniques i un gran cor.

By |2016-06-30T06:44:25+02:00maig 26th, 2016|General|Comentaris tancats a EL ‘CARMINA BURANA’ DE LA FURA ATERRA A ÚBEDA