ROCAMORA TEATRE PRESENTA ‘IDENTITATS’ A L’APAP DE NOVA YORK

//ROCAMORA TEATRE PRESENTA ‘IDENTITATS’ A L’APAP DE NOVA YORK

ROCAMORA TEATRE PRESENTA ‘IDENTITATS’ A L’APAP DE NOVA YORK

L’espectacle Identitats de la companyia Rocamora Teatre ha estat seleccionat per  “Between the Seas: Mediterranean Performing Arts” -organitzadora del “Between the Seas Festival”, que presenta creació contemporània d’artistes de la conca Mediterrània i la Regió Orient Mitjà i Nord d’Àfrica als EUA-, per formar part del selecte llistat d’artistes que representa i promociona a la Fira Anual d’Art de l’Association of Performing Arts Presenters (APAP) de Nova York, que se celebra del 6 al 10 de gener 2017 (Estand 521 – Rhinelander Hall).

L’APAP és el major mercat de les arts escèniques del món, congregant centenars d’artistes, programadors, representants, agents i productors, sent un lloc únic per a la creació de xarxes i per augmentar les oportunitats dels artistes per reunir-se amb agents i representants i promocionar internacionalment el seu treball.

By |2017-01-24T19:58:45+02:00desembre 19th, 2016|General|Comentaris tancats a ROCAMORA TEATRE PRESENTA ‘IDENTITATS’ A L’APAP DE NOVA YORK