‘TOM SAWYER, DETECTIU’ TORNA A L’ESCENARI DEL TEATRO SANPOL

//‘TOM SAWYER, DETECTIU’ TORNA A L’ESCENARI DEL TEATRO SANPOL

‘TOM SAWYER, DETECTIU’ TORNA A L’ESCENARI DEL TEATRO SANPOL

L’espectacle musical Tom Sawyer, Detectiu de Lazzigags Produccions comença l’any a la capital espanyola i torna a l’escenari on va guanyar el premi al Millor Espectacle Infantil en els Premis de Teatre Musical 2015 al Teatro Sanpol de Madrid.

La companyia Lazzigags farà funcions de l’espectacle els pròxims 26 i 27 de gener, a les 10.30h en horari escolar; i el 28 i 29, a les 17.30 i a les 12.00h, respectivament, per a tot el públic familiar de la ciutat.

Tom Sawyer, Detectiu és una obra dirigida al públic familiar que narra les aventures del jove detectiu i del seu amic Huckleberry Finn a la riba del Mississippi. Una adaptació ben actual i divertida del clàssic del Mark Twain, dirigida per Miquel Agell amb música de Marc Sambola i lletres de Lídia Linuesa.

By |2017-01-24T19:42:40+02:00desembre 19th, 2016|General|Comentaris tancats a ‘TOM SAWYER, DETECTIU’ TORNA A L’ESCENARI DEL TEATRO SANPOL