‘TOM SAWYER DETECTIU’ DE LAZZIGAGS PRODUCCIONS A MÚRCIA

//‘TOM SAWYER DETECTIU’ DE LAZZIGAGS PRODUCCIONS A MÚRCIA

‘TOM SAWYER DETECTIU’ DE LAZZIGAGS PRODUCCIONS A MÚRCIA

L’espectacle musical Tom Sawyer Detectiu de Lazzigags Produccions es trasllada a Múrcia després de començar l’any al Teatro Sanpol de Madrid. La Companyia Lazzigags estarà en funció, el pròxim 4 de febrer, a les 18.00 h al Teatro Circo Apolo de El Algar (Cartagena) per a tot el públic familiar de la ciutat.

Tom Sawyer Detectiu, premi al Millor Espectacle Infantil dels Premis de Teatre Musical 2015, és una obra molt adequada per al públic familiar que narra les aventures del jove detectiu i del seu amic Huckleberry Finn a la riba del Mississippi: una adaptació divertida del clàssic del Mark Twain, dirigida per Miquel Agell amb música de Marc Sambola i lletres de Lídia Linuesa.

By |2017-02-24T12:00:19+02:00gener 24th, 2017|General|Comentaris tancats a ‘TOM SAWYER DETECTIU’ DE LAZZIGAGS PRODUCCIONS A MÚRCIA