LA FURA DELS BAUS EN EL CONCERT PELS REFUGIATS DE L’11-F

//LA FURA DELS BAUS EN EL CONCERT PELS REFUGIATS DE L’11-F

LA FURA DELS BAUS EN EL CONCERT PELS REFUGIATS DE L’11-F

El gran concert solidari pels refugiats promogut per l’entitat Casa Nostra, Casa Vostra al Palau Sant Jordi de Barcelona, el dissabte 11 de febrer, comptarà amb una cinquantena d’artistes, entre ells Los Chichos, Antonio Orozco, Amaral, Txarango, Sopa de Cabra, Roger Mas i Paco Ibáñez Luís Llach, Sílvia Bel, Manolo García, Macaco, Núria Graham, Joan Dausà i Sílvia Pérez Cruz.

La Fura dels Baus proporcionarà a l’esdeveniment un espectacle dirigit per Carlus Padrissa, inspirat en les massives festes mediterrànies, de manera que disposarà d’una escenografia molecular composta per 36 globus com petits nuclis que s’uniran fent formes, dinamitzats pel ‘Cor Càrmina’ integrada per 50 persones vestides de refugiats dirigides per Daniel Mestre i l’Orquestra Simfònica de l’Esmuc.

Segons Padrissa, ‘El Quixot ja assenyalava que Barcelona és una ciutat d’acollida, però també és on va trobar la mort; de fet, ha constatat la violència de la Mediterrània des de fa 5.000 anys, un mar de sang i molt de patiment’.

By |2018-12-17T11:07:00+02:00gener 25th, 2017|General|Comentaris tancats a LA FURA DELS BAUS EN EL CONCERT PELS REFUGIATS DE L’11-F