ROCAMORA TEATRE DE GIRA PER DIVERSOS FESTIVALS INTERNACIONALS

//ROCAMORA TEATRE DE GIRA PER DIVERSOS FESTIVALS INTERNACIONALS

ROCAMORA TEATRE DE GIRA PER DIVERSOS FESTIVALS INTERNACIONALS

Rocamora Teatre estarà pròximament en diversos festivals internacionals. La companyia representarà l’espectacle Solista, en el Festival Internacional de Teatre de Titelles ‘Titirimundi’. Les actuacions seran a Segòvia els dies 11 de maig, a les 19 hores, a l’atri de la església Nueva Segovia; i el 14 de maig, a les 19 hores, a la plaça Santa Eulàlia, i s’estendran per diversos pobles i ciutats de Castella i Lleó en un ampli programa d’activitats. Dins del ‘XIX Festival Internacional de Teatro con Títeres, Objetos y Visual – FITTOV’, Rocamora Teatre oferirà, el 27 de maig, en el Teatro Alhambra de Granada, a les 21 hores, el muntatge Identitats. Posteriorment, la companyia viatjarà a la Xina, per representar aquest últim espectacle durant la primera setmana de juny, en el ‘2nd International Asia-Pacific Puppetry Festival’ de Nanchong.

By |2017-05-24T17:12:34+02:00abril 27th, 2017|General|Comentaris tancats a ROCAMORA TEATRE DE GIRA PER DIVERSOS FESTIVALS INTERNACIONALS