JULIO MANRIQUE DIRIGEIX L’ONZÈ ESPECTACLE DE T DE TEATRE

//JULIO MANRIQUE DIRIGEIX L’ONZÈ ESPECTACLE DE T DE TEATRE

JULIO MANRIQUE DIRIGEIX L’ONZÈ ESPECTACLE DE T DE TEATRE

L’actor i director de teatre, Julio Manrique, dirigirà E.V.A., el nou espectacle de T de Teatre que ha coescrit amb Cristina Genebat i Marc Artigau. Interpretat per Àgata Roca, Marta PérezCarme Pla i Rosa Gàmiz, E.V.A. serà l’onzè muntatge de la companyia que enguany celebra vint-i-cinc anys de trajectòria.

E.V.A. és una comèdia dramàtica que gira entorn del dolor a través de les històries creuades de quatre ex-companyes d’escola. Les T de Teatre ens faran reflexionar sobre la poètica del dolor i sobre les seves formes: el dolor físic, el crònic, el somàtic, el neuropàtic, el dolor vital, el moral, el quotidià, el de l’ànima…

Jordi Rico, Albert Ribalta i Carolina Morro també actuen a l’espectacle, que ha estat concebut i escrit ‘pensant en les T de Teatre, pensat amb elles, pensat per a elles’, segons ha explicat Manrique. E.V.A., que també és l’acrònim de l’escala visual analògica del dolor, s’estrenarà el 3 de juliol, al Teatre Romea, en el marc del Grec Festival de Barcelona.

By |2017-06-27T11:54:17+02:00maig 24th, 2017|General|Comentaris tancats a JULIO MANRIQUE DIRIGEIX L’ONZÈ ESPECTACLE DE T DE TEATRE