ROCAMORA TEATRE ACTUA PER PRIMER COP A LA XINA I A PORTUGAL

//ROCAMORA TEATRE ACTUA PER PRIMER COP A LA XINA I A PORTUGAL

ROCAMORA TEATRE ACTUA PER PRIMER COP A LA XINA I A PORTUGAL

La companyia Rocamora Teatre viatja a la Xina, per fer tres representacions de l’espectacle Identitats durant la primera setmana de juny, en el ‘2nd Asia-Pacific International Puppetry Festival’ de Nanchong a la província de Sichuan. Posteriorment representarà Solista al ‘Memorial Àngels Valero’, el 17 de juny, a les 22:30h, a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Llorenç Savall; i acabarà, a finals de juny, a la ‘Feira de Bonecos e Formas Animadas’ de Fafe (Portugal) on presentarà Identitats.

By |2017-06-27T11:39:06+02:00maig 24th, 2017|General|Comentaris tancats a ROCAMORA TEATRE ACTUA PER PRIMER COP A LA XINA I A PORTUGAL