L’ESPECTACLE ‘IDENTITATS’ ÉS GUARDONAT A LA XINA

//L’ESPECTACLE ‘IDENTITATS’ ÉS GUARDONAT A LA XINA

L’ESPECTACLE ‘IDENTITATS’ ÉS GUARDONAT A LA XINA

Rocamora Teatre va participar al ‘2nd International Puppet Art Week Festival’ de Nanchong (Xina), durant la primera setmana de juny. En el festival es van poder veure una cinquantena d’espectacles de 23 companyies xineses i 23 més de la resta del món. Identitats va tenir una molt bona acollida del públic, amb aplaudiments constants al llarg de les representacions i amb generoses mostres de gratitud en acabar. Un èxit que es va veure corroborat, quan el Jurat Internacional va acordar atorgar a aquest espectacle ‘l’Award for Outstanding Dramas’.

D’altra banda, l’Espai Animacions, seu de Rocamora Teatre, amb el suport de l’Ajuntament de Calders i la Diputació de Barcelona, organitza del 28 al 30 de juliol ‘A Calders, 1r Festival de Titelles del Moianès’. Entre altres activitats programades, la companyia muntarà l’exposició ‘Rocamora Teatre, 35 anys’; i dissabte 29, a les 10 de la nit, hi representarà l’espectacle Solista.

By |2017-07-25T10:18:57+02:00juny 27th, 2017|General|Comentaris tancats a L’ESPECTACLE ‘IDENTITATS’ ÉS GUARDONAT A LA XINA