INSECTOTRÒPICS A FIRATÀRREGA

//INSECTOTRÒPICS A FIRATÀRREGA

INSECTOTRÒPICS A FIRATÀRREGA

Insectotròpics estarà novament a FiraTàrrega (Lleida) amb The Legend of Burning Man, els dies 8, 9 i 10 de setembre.

L’espectacle (un remake de Bouazizi, el segon muntatge de la companyia presentat el 2013), explica la història d’un home del qual tothom ha sentit parlar, però de qui ningú en sap el nom. Un mite per a milions de persones, capaç d’incendiar la xarxa a la velocitat del foc i desencadenar al seu pas una onada de revolucions.

És un viatge poètic i oníric, basat en fets reals, on el videoart, la pintura, el teatre, la música en directe i la performance es fusionen en un espectacle brutal i explosiu, com un cop de puny a l’estómac, que cal veure movent-se pel seu escenari en 360°, és a dir, des de tots els angles possibles, com la realitat o com una notícia viral a Internet. Tot per intentar respondre una gran pregunta del nostre temps: Si tots estem a la xarxa, qui és l’aranya?

By |2018-12-17T11:06:59+02:00setembre 5th, 2017|General|Comentaris tancats a INSECTOTRÒPICS A FIRATÀRREGA