‘TOM SAWYER DETECTIU’ DE LAZZIGAGS AL JOVE TEATRE REGINA

//‘TOM SAWYER DETECTIU’ DE LAZZIGAGS AL JOVE TEATRE REGINA

‘TOM SAWYER DETECTIU’ DE LAZZIGAGS AL JOVE TEATRE REGINA

L’espectacle musical Tom Sawyer Detectiu de Lazzigags Produccions que va començar la temporada el 21 d’octubre al Jove Teatre Regina, continuarà amb les representacions de l’espectacle fins al 12 de novembre, tots els dissabtes, diumenges i festius per al públic familiar i, entre setmana, per al públic escolar.

Tom Sawyer Detectiu, que va rebre el guardó al Millor Espectacle Infantilals ‘Premios de Teatro Musical 2015’, és una obra que narra les aventures del jove detectiu i del seu amic Huckleberry Finn a la riba del Mississippí. Aquesta adaptació actual i divertida del clàssic del Mark Twain, està dirigida per Miquel Agell i compte amb la música de Marc Sambola, les lletres de Lídia Linuesa, les coreografies d’Ester Bartomeu, l’escenografia d’Eloi Linuesa i el vestuari de Leo Quintana.

Podeu consultar la programació en els webs de Lazzigags i del Jove Teatre Regina.

By |2017-11-22T13:29:49+02:00octubre 24th, 2017|General|Comentaris tancats a ‘TOM SAWYER DETECTIU’ DE LAZZIGAGS AL JOVE TEATRE REGINA