SOL PICÓ ACABA L’ANY APOSTANT PEL GÈNERE

//SOL PICÓ ACABA L’ANY APOSTANT PEL GÈNERE

SOL PICÓ ACABA L’ANY APOSTANT PEL GÈNERE

La companyia Sol Picó acaba l’any, amb dues cites més per a WW (WE,WOMEN), l’1 de desembre, al Teatre Auditori de Sant Cugat, a les 21 h; i el 3 del mateix mes al Teatre Principal d’Alacant, a les 18 h.

La coreògrafa Sol Picó dibuixa un retrat de la dona contemporània amb diferents artistes, algunes de les quals han hagut de trencar els esquemes imperants en les seves cultures d’origen, i que tenen estils, tècniques i llenguatges diferents, fins i tot desconeguts per a les seves companyes, però totes es plantegen els mateixos interrogants i busquen les mateixes respostes.

Més informació en aquest enllaç i en aquest link.

 

By |2017-12-21T19:16:39+02:00novembre 22nd, 2017|General|Comentaris tancats a SOL PICÓ ACABA L’ANY APOSTANT PEL GÈNERE