‘TOM SAWYER DETECTIU’ DE GIRA PER MADRID I GALÍCIA

//‘TOM SAWYER DETECTIU’ DE GIRA PER MADRID I GALÍCIA

‘TOM SAWYER DETECTIU’ DE GIRA PER MADRID I GALÍCIA

L’espectacle musical Tom Sawyer Detectiu de Lazzigags Produccions comença la gira per Madrid i Galícia el 16 de desembre de 2017. Les primeres localitats que visitarà l’intrèpid detectiu són Villanueva del Pardillo (16/12) Tres Cantos (17/12), Meco (23/12), Alcorcón (27/12), Torrejón de Ardoz (28/12), San Fernando de Henares (29/12) i Badajoz (30/12).

La companyia Lazzigags representarà l’espectacle durant els dies esmentats anteriorment a les 18 h, excepte a Badajoz on la funció començarà a les 19 h.

Tom Sawyer Detectiu, que va rebre el guardó al Millor Espectacle Infantil dels ‘Premios de Teatro Musical 2015’, és una obra per al públic familiar que narra les aventures del jove detectiu i del seu amic Huckleberry Finn a la riba del Mississippí. Una adaptació actual i divertida del clàssic del Mark Twain, dirigida per Miquel Agell amb música de Marc Sambola, lletres de Lídia Linuesa, coreografies d’Ester Bartomeu, escenografia d’Eloi Linuesa i vestuari de Leo Quintana. Podeu consultar la programació al web de la companyia i a les planes de cada teatre.

By |2018-01-25T19:25:21+02:00novembre 23rd, 2017|General|Comentaris tancats a ‘TOM SAWYER DETECTIU’ DE GIRA PER MADRID I GALÍCIA