ROCAMORA TEATRE REP EL RECONEIXEMENT DEL TOPIC DE TOLOSA

//ROCAMORA TEATRE REP EL RECONEIXEMENT DEL TOPIC DE TOLOSA

ROCAMORA TEATRE REP EL RECONEIXEMENT DEL TOPIC DE TOLOSA

Durant el 35è Festival Internacional de Teatre de Titelles ‘Titirijai’ Nazioarteko Txotxongilo Jaialdia, Rocamora Teatre va rebre de mans dels responsables del Topic (Centre Internacional de la Marioneta de Tolosa de Guipúscoa), el Guardó de Reconeixement als trenta-cinc anys de trajectòria professional de la companyia. També van ser nomenats Amics d’Honor del Topic els seus dos membres, Carles Cañellas i Susanna Rodríguez, per la seva contribució a l’Art de la Marioneta, durant els seus respectius quaranta-un i vint-i-cinc anys de professió.

By |2018-01-25T19:16:30+02:00desembre 21st, 2017|General|Comentaris tancats a ROCAMORA TEATRE REP EL RECONEIXEMENT DEL TOPIC DE TOLOSA