L’espectacle Paradís Pintat de la companyia Pepa Plana va guanyar el premi Zirkòlika al Millor Espectacle de Circ de Sala o Carpa del 2017. Estrenat durant el Festival Grec 2016 i dirigit per Ferruccio Cainero, aborda el drama de les migracions i és una crida a no quedar-se quiet davant de cap injustícia.

El jurat va valorar el control del ritme i el gran talent dalt de l’escenari de l’artista Pepa Plana, així com la posada en escena de l’espectacle, compromès socialment que sacseja consciències i ofereix imatges colpidores.

Els premis es van  lliurar al Circ Històric Raluy després de l’espectacle Nit de Circ.

Des de la seva creació, el 2010, la Nit de Circ s’ha convertit en una cita per a tot el sector. El seu objectiu és promocionar el circ, i alhora dignificar i contribuir a la professionalització del sector i dels artistes i companyies catalanes.