I si la Caputxeta tingués un somni secret que mai hem sabut? I si el llop en comptes de ser el seu enemic l’ajudés a aconseguir-lo? Heu acompanyat mai algú en un viatge increïble? Està la lluna tan lluny com sembla? L’increïble viatge de la Caputxeta Vermella de la companyia Insectotròpics és un espectacle escènic d’art multimèdia que versiona el conegut conte de la Caputxeta, oferint una visió singular del popular mite. Una proposta multidisciplinària que explota la simultaneïtat de diferents expressions artístiques i que ofereix una nova dimensió plàstica i escenogràfica que submergeix i atrapa els nens i nenes dins l’obra. Una història que mostra la importància de lluitar pels somnis i el valor de l’amistat, la creativitat i la imaginació. Oportunitat única per veure l’espectacle a Catalunya! Més informació en aquest enllaç.

: