La decidida aposta de la companyia Rocamora Teatre per crear ‘Espai Animacions’ a la seva seu de Calders (comarca del Moianès, província de Barcelona) es va consolidant, fent que aquest Centre Impulsor d’Iniciatives Titellaires sigui el punt de referència del Teatre de Titelles, Marionetes, Objectes i Arts associades, a la Catalunya Central.

Després d’organitzar a Calders l’Aplec Titellaire el 2015 i el 1r Festival de Titelles del Moianès el 2017, enguany preparen la 2a edició del Festival, que se celebrarà consecutivament en els municipis veïns de Calders i Monistrol de Calders, del 29 de juny al 8 de juliol 2018.  Conformen el programa una exposició de marionetes, un taller d’introducció al titella de fil, un curs especialitzat per a estudiants i professionals i nou espectacles de molt variades tècniques i estils, dirigits a públic infantil i familiar, però també a joves i adults.

Més informació en aquest enllaç.