CASCAI TEATRE TORNA AL CARRER DURANT EL MES DE JUNY

//CASCAI TEATRE TORNA AL CARRER DURANT EL MES DE JUNY

CASCAI TEATRE TORNA AL CARRER DURANT EL MES DE JUNY

Amb l’arribada del bon temps, la companyia Cascai Teatre trasllada la seva activitat al carrer. El dia 2 de juny, a les 19 h, al Passeig de Roses presenta Trams, dins el marc de la Fira de la Rosa (Girona). Es tracta d’un espectacle dinàmic i divertit adreçat a tota la família.

El 10 de juny, a les 12 h, presenta Hotot,  al teatre d’Òdena (Barcelona), i a les 20 h, Trams, a Imaginaria, Fira de Titelles de Binèfar (Aragó); i el 16 de juny, a les 22 h, a la Pl. de l’Església de Madremanya (Girona), El Comediant. El 30 de juny, la companyia combatrà la calor de Castella la Manxa amb El Comediante, a les 23 h, a la Pl. de l’Església, dins del marc festival Noctivagos de Oropesa de Toledo.

By |2018-06-26T13:04:53+02:00maig 24th, 2018|General|Comentaris tancats a CASCAI TEATRE TORNA AL CARRER DURANT EL MES DE JUNY