JULIOL INTENS AMB LA GIRA DE L’ESPECTACLE ‘EL COMEDIANT’

//JULIOL INTENS AMB LA GIRA DE L’ESPECTACLE ‘EL COMEDIANT’

JULIOL INTENS AMB LA GIRA DE L’ESPECTACLE ‘EL COMEDIANT’

El Comediant, l’últim espectacle de Marcel Tomàs -clown, mim, actor polifacètic, showman, cantant i pillastre- és, com ell mateix, un fantàstic ‘Totum revolutum’, un enginyós i divertidíssim espectacle que al juliol es podrà veure al Festiclown de Madrid, el 6 i 7, a la Sala Montacargas, a les 21 h. El 14 de mateix mes, es representarà, a les 22 h, a la Fira del Circ de La Bisbal d’Empordà, concretament a la plaça del Castell. El dia 20 es farà a la Sala Polivalent de Sant Feliu de Buixalleu, a les 23 h; i el 30, a la Festa Major d’Arbúcies, a les 22:30 h, a Can Cassó.

By |2018-07-24T09:19:17+02:00juny 26th, 2018|General|Comentaris tancats a JULIOL INTENS AMB LA GIRA DE L’ESPECTACLE ‘EL COMEDIANT’