Dagoll Dagom estrenarà nou espectacle, durant el mes de setembre, al Teatre Poliorama de Barcelona. El seu títol és Maremar, una adaptació de Pèricles, el Príncep de Tir de W. Shakespeare, que comptarà amb música basada en l’obra de Lluís Llach.

La companyia està formada per nou actors i actrius que estan preparant un treball d’elevada exigència musical, coreogràfica i teatral.  Es tracta d’un espectacle ‘a cappella’ que s’acompanyarà, en algunes ocasions, de ritmes i percussions que executaran els mateixos actors. Els intèrprets que donaran vida als personatges seran Roger Casamajor, Elena Tarrats, Mercè Martínez, Marc Pujol, Aina Sánchez, Cisco Cruz, Anna Castells, Marc Vilajuana i Marc Soler. L’equip artístic està format, entre altres, per Joan Lluís Bozzo, a la direcció; Andreu Gallén, a la direcció musical, arranjaments i noves creacions; Ariadna Peya, a la direcció coreogràfica; i Anna Rosa Cisquella, a la producció executiva.