La companyia Sol Picó comença la temporada de tardor actuant a la inauguració del curs 2018-2019 de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) amb Halab, una peça de dansa al carrer col·laborativa,on fa un homenatge a totes les víctimes del drama humanitari migratori i les seves conseqüències, amb reflexió, sensibilitat i consciència. L’actuació tindrà lloc el 6 de setembre, a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona.

Després seguirà la ruta de gènere amb la peça Dancing with frogs, on es tracta la masculinitat al nostre temps amb molt humor negre i una visió àcida com únicament la coreògrafa Sol Picó pot fer. La representació es desenvoluparà al Festival Mim de Sueca, en el Poliesportiu cobert, els dies 21 i 22 de setembre.

Per acabar amb aquest setembre, Sol Picó estarà com a convidada al Festival International de la Littérature, a Montreal, per ballar un text de la reconeguda escriptora Imma Monsó, a l’Usine-C.