SARRUGA PRODUCCIONS, EN EL FESTIVAL TERRA DE TROBADORS

//SARRUGA PRODUCCIONS, EN EL FESTIVAL TERRA DE TROBADORS

SARRUGA PRODUCCIONS, EN EL FESTIVAL TERRA DE TROBADORS

La companyia Sarruga Produccions oferirà l’espectacle Kremah, en el marc del Festival Terra de Trobadors, el 9 de setembre, a les 21:15 hores. Aquest esdeveniment que se celebra a Castelló d’Empúries és un dels primers festivals culturals d’ambientació històrica de Catalunya i durant el seu desenvolupament, els vilatans reviuen amb entusiasme el seu passat i l’esplendor comtal de l’Edat Mitjana, quan la capital del comtat d’Empúries era terra de trobadors.

Més informació en el web del festival.

 

By |2018-09-25T11:29:10+02:00setembre 4th, 2018|General|Comentaris tancats a SARRUGA PRODUCCIONS, EN EL FESTIVAL TERRA DE TROBADORS