T de Teatre amb coproducció amb Dagoll Dagom estrenen la versió catalana de la aclamadíssima comèdia d’Alfredo Sanzol, La ternura, al Teatre Poliorama de Barcelona el gener del 2019, i es podrà veure durant una llarga temporada de 4 mesos.

La Tendresa està protagonitzada per Laura Aubert, Javier Beltrán, Elisabet Casanovas, Marta Pérez, Jordi Rico i Ferran Vilajosana. La traducció al català la signa Joan Lluís Bozzo.

Alfredo Sanzol (Premio Nacional de Literatura Dramática 2017) s’ha inspirat en l’univers de les comèdies de Shakespeare per escriure La tendresa, una comèdia de llenyataires i princeses en què intenta traslladar la impossibilitat de protegir-nos del mal que ens pot fer l’amor, perquè si volem estimar hem d’arriscar-nos a patir. Estrenada el 27 d’abril de 2016 al Teatro de La Abadía (Madrid), l’espectacle no ha parat de recollir elogis per part del públic i crítica, premis i reconeixements.