LA COMPANYIA DE COMEDIANTS LA BALDUFA ESTRENA ‘CHAPEAU!’

//LA COMPANYIA DE COMEDIANTS LA BALDUFA ESTRENA ‘CHAPEAU!’

LA COMPANYIA DE COMEDIANTS LA BALDUFA ESTRENA ‘CHAPEAU!’

El Teatre de la Llotja de Lleida acollirà l’estrena de Chapeau!, el nou espectacle de la Companyia de Comediants La Baldufa,  el 2, 3 i 4 de gener, a les 18 h i a les 20.30 h. Es faran 6 passis d’aquest muntatge teatral per a adults, a partir de 10 anys. Les entrades es poden adquirir al web i a la taquilla del teatre.  L’espectacle es portarà a terme dins d’una grada que forma part essencial de l’escenografia.

Chapeau! és un espectacle per a adults a partir de 10 anys i que té una durada d’uns 50 minuts. Tres pallassos ploren la mort del seu líder Confetti: el buit que ha deixat, la manca de lideratge, la falta del pare que els guiava… Com podrem omplir aquest buit? Algú haurà de substituir-lo. Quin dels tres excèntrics personatges serà el pitjor candidat?

By |2019-01-22T18:23:42+02:00desembre 20th, 2018|General|Comentaris tancats a LA COMPANYIA DE COMEDIANTS LA BALDUFA ESTRENA ‘CHAPEAU!’