El Comediant, l’últim espectacle de Cascai Teatre i Marcel Tomàs -clown, mim, actor polifacètic, showman, cantant i pillastre- és, com ell mateix, un fantàstic Totum revolutum, un ingeniós i divertidíssim espectacle estrenat al Temporada Alta 2017. Després d’un llarg recorregut en escenaris de tot el país, es podrà veure a la Sala Barts Club de Barcelona fins al 3 de març, tots els diumenges, a les 19.30 h.

A més, l’espectacle es representarà el 10 de març al Casal de Bordils, a les 18 h; i el 24, a les 18 h, a la Sitja de Fornells.

“Marcel Tomàs es uno de los grandes cómicos de la escena actual. El Comediant nos invita a ser optimistas y a disfrutar de un mundo que es bello aunque esté lleno de frustración y mezquindad. Marcel Tomàs es un ‘clown’ genial”. J.V.Peiró. Las Provincias. Valencia. Marzo 2018.