ROCAMORA TEATRE REPRESENTARÀ DOS ESPECTACLES A L’ABRIL

//ROCAMORA TEATRE REPRESENTARÀ DOS ESPECTACLES A L’ABRIL

ROCAMORA TEATRE REPRESENTARÀ DOS ESPECTACLES A L’ABRIL

Rocamora Teatre representarà El Vestit Nou, adaptació lliure del conte de H. C. Andersen, El vestit nou de l’Emperador, a la Sala La Canal de Tona, el 7 d’abril, a les 17 h, en el marc del projecte Teatrets d’Osona. El 14 d’abril, a les 16 h, al Casal Familiar d’El Bruc, la companyia oferirà Cercant el Sol, espectacle basat en un conte tradicional xinès, coproduït amb Biel Porcel i Binixiflat Teatre en col·laboració amb l’ONGD Veterinaris Sense Fronteres, dins de la programació de les Jornades Som País, organitzades pel propi municipi.

By |2019-04-24T08:57:19+02:00març 25th, 2019|General|Comentaris tancats a ROCAMORA TEATRE REPRESENTARÀ DOS ESPECTACLES A L’ABRIL