ARRIBA ‘CANÇÓ PER TORNAR A CASA’ DE DENISE DESPEYROUX

//ARRIBA ‘CANÇÓ PER TORNAR A CASA’ DE DENISE DESPEYROUX

ARRIBA ‘CANÇÓ PER TORNAR A CASA’ DE DENISE DESPEYROUX

T de Teatre s’uneix a l’autora i directora Denise Despeyroux, una de les veus més singulars i interessants de la dramatúrgia contemporània, per protagonitzar Cançó per tornar a casa, una fantasiosa proposta amb humor i pinzellades de drama que s’estrenarà el 2 de juliol, a la Sala Beckett de Barcelona.

Què passa quan es retroben tres ‘ex-actrius’ unides per l’èxit i separades pel fracàs? Què passa si en el seu camí es creua un hipnotitzador que fuig de la justícia i que assumeix davant d’elles la falsa identitat d’un dramaturg escocès?

L’obra està protagonitzada per Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla, Àgata Roca i Jordi Rico.

By |2019-06-25T13:29:07+02:00maig 22nd, 2019|General|Comentaris tancats a ARRIBA ‘CANÇÓ PER TORNAR A CASA’ DE DENISE DESPEYROUX