ACTUACIONS DE SARRUGA PRODUCCIONS DURANT EL MES D’AGOST

//ACTUACIONS DE SARRUGA PRODUCCIONS DURANT EL MES D’AGOST

ACTUACIONS DE SARRUGA PRODUCCIONS DURANT EL MES D’AGOST

Els espectacles Arktika i Hannavas de Sarruga Produccions viatjaran fins a Torrelavega (Cantàbria), el 9 d’agost, per a participar a les ‘Fiestas de la Virgen Grande’. La cercavila s’iniciarà a les 20:30 hores, a la plaça del Bulevard Demetrio Herrero i recorrerà diversos carrers dels voltants.

A més, el 18 d’agost es podrà veure l’espectacle Peixos, a partir de les 19 h, a la ‘Desfilada de la Balena’ que s’emmarca dins de l’Aste Nagusia de Bilbao (les festes de la Setmana Gran d’aquesta ciutat).

By |2019-09-04T11:43:51+02:00juliol 24th, 2019|General|Comentaris tancats a ACTUACIONS DE SARRUGA PRODUCCIONS DURANT EL MES D’AGOST