‘LA TENDRESA’ INICIA LA GIRA PER TEATRES DE CATALUNYA

//‘LA TENDRESA’ INICIA LA GIRA PER TEATRES DE CATALUNYA

‘LA TENDRESA’ INICIA LA GIRA PER TEATRES DE CATALUNYA

Les companyies Dagoll Dagom i T de Teatre inicien la gira de La tendresa, el 28 de setembre, després d’una llarga temporada al Teatre Poliorama de Barcelona. L’espectacle es podrà veure en diverses sales de Catalunya, com el Teatre La Llotja de Lleida, el Teatre Municipal de Girona (dins del Festival Temporada Alta) i el Teatre Fortuny de Reus, entre molts d’altres.

La tendresa és una comèdia de llenyataires i princeses en què Alfredo Sanzol intenta traslladar la impossibilitat de protegir-nos del mal que ens pot fer l’amor. Les dates de la gira, que es poden consultar al web de l’espectacle, compten amb funcions fins al desembre d’aquest mateix any.

By |2019-09-24T09:06:08+02:00setembre 4th, 2019|General|Comentaris tancats a ‘LA TENDRESA’ INICIA LA GIRA PER TEATRES DE CATALUNYA