ROCAMORA TEATRE ACTUA A BARCELONA AMB ‘IDENTITATS’

//ROCAMORA TEATRE ACTUA A BARCELONA AMB ‘IDENTITATS’

ROCAMORA TEATRE ACTUA A BARCELONA AMB ‘IDENTITATS’

Rocamora Teatre representarà l’espectacle Identitats, a la ‘Casa Taller de Marionetas de Pepe Otal’ de Barcelona, els dies 4 i 5 d’octubre, a les 21 h, en la versió tècnicament simplificada. Aquesta és una cita molt especial, perquè Carles Cañellas, director de la companyia, va fer els seus primers passos com a marionetista cap al 1976, precisament al ‘Grupo-Taller de Marionetas’, que liderava el desaparegut Pepe Otal. Aquesta és també una ocasió excepcional per veure el treball de Cañellas en el format més íntim i proper.

By |2019-10-22T12:56:06+02:00setembre 24th, 2019|General|Comentaris tancats a ROCAMORA TEATRE ACTUA A BARCELONA AMB ‘IDENTITATS’