TORNA ‘VEUS QUE NO VEUS’ DESPRÉS DE L’ESTIU

//TORNA ‘VEUS QUE NO VEUS’ DESPRÉS DE L’ESTIU

TORNA ‘VEUS QUE NO VEUS’ DESPRÉS DE L’ESTIU

L’espectacle Veus que no veus torna a la carretera aquest octubre i estarà a Sant Jaume d’Enveja,  Valls i a Torrelles de Foix. La companyia Pepa Plana també estrenarà la versió en castellà en el municipi basc d’Arrigorriaga.

A més d’oferir números clàssics, el duo de pallasses de l’espectacle reivindica el paper de les dones als escenaris. Les dates de la gira es poden consultar en el web de la companyia, plana on també es pot trobar informació sobre la temporada a Barcelona que realitzarà l’espectacle durant el pròxim mes de desembre.

By |2019-10-22T12:33:44+02:00setembre 24th, 2019|General|Comentaris tancats a TORNA ‘VEUS QUE NO VEUS’ DESPRÉS DE L’ESTIU