L’espectacle Veus que no veus de la Cia. Pepa Plana fa quilòmetres durant el mes de novembre. La gira comença pel Campello (Alacant), segueix a Burgos i continua a Xirivella (València). Després l’espectacle torna a Catalunya fent parada al Teatre de Bescanó, actuació en el marc del Festival Temporada Alta, i finalitza la gira del mes a Terrassa. Les dates de les representacions es poden consultar en el web de la companyia.

L’espectacle és un duo de pallasses que volen ser vistes i escoltades: una Augusta i una Carablanca. Veus que no veus presenta la versió femenina de les anomenades ‘entrades clàssiques’: Com canvien i quin significat prenen quan les juguen dues pallasses en comptes de dos pallassos?, què hauria passat si les nostres àvies haguessin pogut fer de pallasses? Es tracta de riure, però no només d’això, sinó de parlar, jugar i potser mossegar.