La coreògrafa Sol Picó presentarà Red room al Festival Temporada Alta, el 6 de desembre, a les 20.30 h. L’espectacle que es representarà al Teatre El Canal, compta amb la col·laboració de la creadora visual, Susanna Barranco. A partir del documental Nues de Barranco, Red room mostra, des d’una perspectiva de gènere, la posició de la dona en un camp tan ampli i ambigu com és el de la prostitució. En aquest espectacle, la dansa, el teatre i el vídeo serveixen per preguntar-se quines són les línies vermelles de la indústria del sexe. El muntatge, codirigit i creat per Picó i Barranco, dóna veu tant a les treballadores sexuals, d’orígens i pensaments diferents com a altres testimonis que exposen els diversos posicionaments que hi ha actualment al voltant de la prostitució. Podeu consultar l’agenda de representacions de la companyia en aquest enllaç.