CONTINUA EL PROJECTE ‘TERRITORI ESCÈNIC’

//CONTINUA EL PROJECTE ‘TERRITORI ESCÈNIC’

CONTINUA EL PROJECTE ‘TERRITORI ESCÈNIC’

CIATRE continua treballant en el projecte ‘Territori Escènic’ per fomentar i crear nous públics, i incrementar la presència i visibilitat dels associats en els mitjans de comunicació. L’entitat ja ha confeccionat noves càpsules audiovisuals amb la col·laboració de les companyies i ha signat convenis amb alguns canals, com ara TV L’Hospitalet i Lleida TV. A més, aquests vídeos es continuen emetent pel Canal 33 i CIATRE també està establint pactes amb altres mitjans de comunicació catalans.

Podeu veure els següents clips, realitzats en el marc del projecte, en aquests enllaços:

Dagoll Dagom

Cia. Pepa Plana

Guerrilla Produccions

By |2020-01-23T14:14:25+02:00desembre 23rd, 2019|General|Comentaris tancats a CONTINUA EL PROJECTE ‘TERRITORI ESCÈNIC’