Sarruga Produccions participarà, el 5 de gener, a diverses cavalcades de Reis Mags: a Granollers, amb els espectacles Arktika i Hannavas; a València, amb Kremah; i a Burgos, amb Peixos.

A Granollers, els elements dels dos espectacles de la companyia estaran prèviament exposats els dies 3 i 4 de gener, de 17 a 20 h, a la sala Roca Umbert. El dia 5, l’inici de la cavalcada reial es desenvoluparà, des d’aquest mateix espai, a partir de les 17.30 hores, i recorrerà els carrers i places dels voltants. Per a més informació consulteu en aquest enllaç.

L’espectacle Kremah es veurà a València, a partir de les 18 h, moment en el qual s’iniciarà la cavalcada que es desenvoluparà des del passeig de l’Albereda i finalitzarà a l’Institut Lluís Vives. Trobareu més informació en aquest link.

A Burgos, l’acte començarà, a les 18 hores, i tindrà lloc per l’avinguda dels Drets Humans, pel carrer Vitòria i per la plaça de Mío Cid. En aquest enllaç hi ha més informació.