L’Acadèmia de les Arts Escèniques va atorgar, el 17 de desembre, la Medalla d’Or 2019 a la companyia Tricicle ‘per la seva brillant trajectòria professional en la disciplina del teatre gestual, on ha destacat pel seu enginyós ús de l’humor’. El guardó es va lliurar durant un sopar de gala, celebrat a Madrid, i que va comptar amb l’assistència, entre altres representants institucionals, del ministre de Cultura, José Guirao, de la presidenta de la Fundació de l’Acadèmia de les Arts Escèniques, Cayetana Guillén Cuervo, del president de l’Acadèmia, Jesús Cimarro, i de la directora general d’Indústries Culturals i de Cooperació, Adriana Moscoso.

A més, Tricicle iniciarà la temporada de comiat dels escenaris teatrals al Teatre Coliseum de Barcelona amb l’espectacle Hits. Les primeres funcions es podran veure, durant aquest mes de gener, els dies 23, 24, 25, 26, 30 i 31. La companyia estarà en aquesta sala durant 10 setmanes i l’última actuació tindrà lloc el 29 de març.

Podeu consultar l’agenda de les representacions en aquest enllaç.