LA FURA DELS BAUS ESTRENA ‘PASTORAL FOR THE PLANET’

//LA FURA DELS BAUS ESTRENA ‘PASTORAL FOR THE PLANET’

LA FURA DELS BAUS ESTRENA ‘PASTORAL FOR THE PLANET’

La Fura dels Baus estrenarà, a França, la seva pròpia versió de la Simfonia Pastoral, composta per Ludwig van Beethoven, el 21 i 23 de febrer en el Grand Théâtre de Provence d’Aix-en-Provence, i el 26 i 27 de febrer, a l’Auditorium de La Seine Musicale de París. La peça que la companyia ha anomenat Pastoral for the planet estarà interpretada per la soprano Sophie Karthäuser i per l’Insula Orchestra, dirigida per Laurence Equilbey. Més endavant, al maig, aquesta òpera, dirigida per Carlus Padrissa, estarà el 2 i el 3 de maig al Xangai Concert Hall de la Xina.

By |2020-02-21T14:41:08+02:00gener 21st, 2020|General|Comentaris tancats a LA FURA DELS BAUS ESTRENA ‘PASTORAL FOR THE PLANET’