‘SOLISTA’ NOVAMENT A LA CASA DELS CONTES DE BARCELONA

//‘SOLISTA’ NOVAMENT A LA CASA DELS CONTES DE BARCELONA

‘SOLISTA’ NOVAMENT A LA CASA DELS CONTES DE BARCELONA

La Casa dels Contes de Barcelona tornarà a acollir, al febrer, Solista de la companyia Rocamora Teatre. L’espectacle es podrà veure, el dia 2, en doble sessió: a les 12 h es presentarà la versió per als més petits, anomenada ‘Així fan, fan, fan’; i a les 17 h, la destinada a tota la família.

Solista és un espectacle de titelles de fil que ha girat per mig món i que ha rebut el reconeixement de la crítica internacional, fins i tot va ser guardonat amb el Premi a la Millor Animació de Titelles a l’11th World Festival of Puppet Art de Praga (República Txeca). Per a més informació de l’espectacle podeu consultar el web de la companyia.

By |2020-04-18T08:53:27+02:00gener 21st, 2020|General|Comentaris tancats a ‘SOLISTA’ NOVAMENT A LA CASA DELS CONTES DE BARCELONA