‘ADIÓS ARTURO’ FINALITZA LA TEMPORADA A MADRID

//‘ADIÓS ARTURO’ FINALITZA LA TEMPORADA A MADRID

‘ADIÓS ARTURO’ FINALITZA LA TEMPORADA A MADRID

La Cubana està fent temporada al Teatro Calderón de Madrid amb el seu darrer muntatge teatral, Adiós Arturo. Tot i que estava previst que l’espectacle estigués en cartell, en aquest espai, fins a  l’1 de març, la companyia ha allargat unes setmanes més la seva estada fins al dia 29. Les representacions es porten a terme els dimecres i dijous, a les 20.30 h; els divendres i dissabtes es fan passis a les 17.30 h i a les 21.30 h; i els diumenges, a les 18.00 h. Després La Cubana tornarà al Teatre Principal de Saragossa del 7 al 24 de maig.

Trobareu més informació sobre l’obra en el web de la companyia.

Podeu adquirir les entrades per l’espectacle en aquest enllaç.

En aquest link podeu veure un vídeo promocional d’Adiós Arturo:

 

 

By |2020-03-21T14:13:10+02:00febrer 20th, 2020|General|Comentaris tancats a ‘ADIÓS ARTURO’ FINALITZA LA TEMPORADA A MADRID