La coreògrafa Sol Picó presentarà la seva nova peça Malditas plumas, un duet de dansa contemporània que fa un homenatge al gènere de la revista de la mà d’una vella corista amb les seves llums i ombres. L’espectacle es podrà veure del 26 al 29 de març a la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya (Barcelona). Més informació sobre l’espectacle i venda d’entrades en aquest enllaç.

A més, la companyia Sol Picó participarà, el 28 de març, a la Quinzena de la Dansa 2020 amb Halab, una peça col·laborativa de dansa al carrer que fa un homenatge a les víctimes de les migracions. La representació es portarà a terme, en el marc del Territori Dansa, a la plaça del Poliesportiu del Centre de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona). Per a més informació sobre aquesta representació, consulteu aquest enllaç. Podeu veure el vídeo de l’espectacle Halab en aquest link.