Durant aquests dies durs de confinament, us proposem veure alguns espectacles i tallers de companyies de la nostra entitat.

El darrer muntatge de Cascai Teatre, Noucents, el pianista de l’oceà, estrenat en el mes d’octubre, al Teatre de Salt, es podrà veure el 19 d’abril, al voltant de les 23 h, pel Canal 33.

Tricicle penja, un cop a la setmana, al seu canal de YouTube les seves obres. Aquests espectacles es poden visualitzar durant 12 hores. Els habituals usuaris d’aquesta plataforma tindran accés a l’espectacle Terrífic, el 22 d’abril, a partir de les 20.15 h.

La pallassa Pepa Plana us proposa veure el documental realitzat per Produccions Saurines que combina la creació del muntatge, Paradís Pintat, amb la recerca del seu propi paradís personal. Aquest retrat de l’artista compta amb la participació de diferents col·lectius i creadors del Delta de l’Ebre, lloc on la Companyia Pepa Plana té la seu. El podeu visualitzar a través d’aquest enllaç de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals:

Si voleu veure alguns dels espectacles de la Cia. Sol Picó ho podeu fer a través del seu perfil d’Instagram. Concretament trobareu aquests muntatges: Cita a Cegues, Dancing with Frogs, One-Hit Wonders, We Women, El llac de les mosques i Animal de Séquia.

D’altra banda, la coreògrafa i ballarina Sol Picó està realitzant unes petites càpsules d’entrenaments per a gent gran que podeu trobar al compte d’Instagram de la companyia i al web de La Piconera. A més, aquests clips també es van poder veure, a principis del mes d’abril, en el programa  Tot es mou de TV3.

Per últim, en el web del Mercat de les Flors es pot veure un monogràfic sobre la companyia i en concret de la peça, El llac de les mosques.