Durant el passat cap de setmana, el sector cultural, entre altres, es va reunir amb representants dels departaments de Cultura, Sanitat i Interior de la Generalitat i amb membres del PROCICAT, després de les mesures i recomanacions preses pel govern català davant l’augment de contagis dels últims dies.

Durant aquestes reunions, el sector cultural va mostrar el seu malestar davant l’anunci de suspensió de les activitats culturals i dels espectacles públics a les zones afectades (Barcelona i la seva àrea metropolitana, La Noguera, El Segrià, etc). De fet, un dels resultats de la reunió d’ahir va ser que els ajuntaments d’aquestes zones poden, amb autorització prèvia del PROCICAT, habilitar espais adequats i autoritzar activitats que es facin en equipaments culturals, socials, educatius o esportius

De tota manera, el sector cultural ha decidit confeccionar un comunicat de premsa. El podeu llegir en aquest enllaç.