ROCAMORA TEATRE ESTRENA ‘JUGUES?’ AL FESTIVAL DE TITELLES DEL MOIANÈS

//ROCAMORA TEATRE ESTRENA ‘JUGUES?’ AL FESTIVAL DE TITELLES DEL MOIANÈS

ROCAMORA TEATRE ESTRENA ‘JUGUES?’ AL FESTIVAL DE TITELLES DEL MOIANÈS

Jugues? o la meravella de jugar, fent volar la imaginació, la nova creació de la companyia Rocamora Teatre per a públic infantil i familiar, farà la seva presentació a la plaça Major de Calders, el 29 d’agost,  a les 19 h, en el marc del 4t Festival de Titelles del Moianès.

Jugues? és un espectacle de teatre d’objectes sense paraules, i una incitació al joc simbòlic i al joc lliure. Des de la primera escena, els titellaires conviden a jugar, a deixar-se anar i a entrar amb ells en un joc escènic, en el qual els objectes que tenen a l’abast, prenen vida i es transformen per l’art de la imaginació.

By |2020-09-10T11:31:57+02:00juliol 23rd, 2020|General|Comentaris tancats a ROCAMORA TEATRE ESTRENA ‘JUGUES?’ AL FESTIVAL DE TITELLES DEL MOIANÈS