Dagoll Dagom i T de Teatre continuen amb la gira de T’estimo si he begut en el mes de novembre, amb funcions en diversos municipis catalans, i també fent una parada a Andorra.

L’obra es podrà veure aquests dies, en aquests espais: el 5, al Palau de Congressos d’Andorra la Vella; el 14, al Centre Cultural de Valls; el 20, a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí; el 21, al Teatre Kursaal de Manresa; i el 29, al Teatre l’Atlàntida de Vic.

Les actuacions previstes, a l’inici d’aquest mes de novembre, s’han hagut de posposar per les restriccions per la pandèmia aprovades per la Generalitat de Catalunya. Aquestes són les dates i els llocs de les actuacions afectades: el dia 1, la del Teatre Municipal de Girona; el 6, la del Teatre Prado de Sitges; el 7, la del Teatre Auditori de Granollers; i el 13, la del Teatre Ateneu de Cerdanyola del Vallès.