Addaura Teatre Visual – Teia Moner reprèn la temporada al Sant Andreu Teatre de Barcelona amb l’espectacle KLÉ i realitzarà 7 funcions, tres d’elles de campanya escolar. Les representacions es portaran a terme des dels dies 5 a 9 de febrer, i el 13 i 14 del mateix mes. Per a la compra d’entrades, podeu consultar aquest enllaç. També podeu veure el vídeo de KLÉ, realitzat en el marc del projecte Territori Escènic, en aquest link del canal de YouTube de CIATRE.

D’altra banda, la companyia realitzarà, a finals del mes de febrer, representacions amb els seus espectacles Xefs i Tropic. La primera obra estarà, el dia 20, al Centre Cívic Bon Pastor de Barcelona, a les 12 h; i el segon, el 28, a Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona), a les 12 h, i al Casal de Cultura de Sant Fruitós de Bages (Barcelona), a les 18 h.