La petita malumaluga estrenarà, el 16 de juliol, en el marc del Festival Grec, Bob Marley for babies. Aquest espectacle que es podrà veure a la Sala Pina Bausch del Mercat de les Flors de Barcelona, forma part d’una trilogia fruit de l’interès de la companyia per reflexionar sobre el que han aportat a la societat les principals icones musicals del s. XX. Amb aquesta nova proposta, La petita malumaluga realitza una desconstrucció de les lletres i les músiques del cantant jamaicà, Bob Marley, per explicar les diferents etapes vivencials de la dona, a partir del missatge que se’n desprèn de les seves cançons, fugint del llenguatge explícit i apostant, com ja és habitual en les seves creacions, per un llenguatge contemporani. Bob Marley for babies també es representarà, en el Festival Grec, els dies 17 i 18 de juliol.

De la primera part de la trilogia, Bitels per a nadons, tribut a The Beatles que va ser creat fa 5 anys, s’han realitzat diverses gires internacionals i 600 funcions. A més, l’espectacle ha estat vist per més de 70.000 espectadors.

Per a més informació i per comprar entrades, consulteu aquest enllaç.