Marcel Tomàs i la seva companyia, Cascai Teatre, tenen un juliol carregat de representacions i actes culturals. El seu espectacle El Comediant es podrà veure en aquestes dates, espais i horaris: el dia 1, als jardins Vicenç Pujol de Torelló (Barcelona), a les 21.30 h; el 2, al pati de la Torre d’en Gorgs de Barberà del Vallès (Barcelona), a les 22 h; i el 10, a la plaça Major de Gualta (Girona), a les 9.30 h.

La companyia també representarà Un Tal Shakespeare, durant el mes de juliol. El dia 3 oferirà l’espectacle al pati de la Torre d’en Gorgs de Barberà del Vallès (Barcelona), a les 22 h. El 17 i el 31 de juliol estarà en el Teatre Lara de Madrid, a les 18.30 h; i  el dia 23, a les 22 h, en el parc de la Sardana de Caldes de Malavella (Girona).

D’altra banda, Marcel Tomàs serà el mestre de cerimònies del Cabaret del Circ que tindrà lloc a la plaça del Castell, el 18 de juliol, a les 22:22 h, en el marc de la 26a Fira de Circ al Carrer de La Bisbal d’Empordà (Girona).

Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

Podeu veure els vídeos de l’espectacle Un tal Shakespeare, realitzats en el marc del projecte Territori Escènic de CIATRE, en aquest enllaços:

– Entrevista i imatges sobre l’espectacle

– Clip de l’espectacle

– El secret professional de la companyia