Marcel Tomàs i la seva companyia, Cascai Teatre, estaran de gira per diferents municipis de Lleida i Girona, durant el mes d’agost, amb dos dels seus espectacles de repertori.

El Comediant es podrà veure en aquestes dates, espais i horaris: l’1, a les 21.30 h, a la plaça de la Reguereta d’Oliana (cal reservar les entrades a l’ajuntament d’aquest municipi); el 14, a les 18 h, a la pista poliesportiva de Tarrés (espectacle gratuït); el 21, a les 20 h, al Teatre de la Vila de Campelles, dins del Cicle de Teatre d’Alçada (cal adquirir les entrades en el consistori d’aquesta localitat o a l’Oficina de Turisme de Ribes de Freser); i el 29, a les 22 h, a la plaça del General Moragues de Sant Hilari Sacalm (espectacle gratuït).

L’altre muntatge que la companyia representarà, durant el mes d’agost, és Un Tal Shakespeare. El 6, es podrà veure a les 22 h, a la plaça del Centre Civic de Madremanya (espectacle gratuït); i el 8, a les 22 h, en el Golf Empordà de Gualta (es poden adquirir les entrades en aquest enllaç).

Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

Podeu veure els vídeos de l’espectacle Un tal Shakespeare, realitzats en el marc del projecte Territori Escènic de CIATRE, en aquest enllaços:

– Entrevista i imatges sobre l’espectacle

– Clip de l’espectacle

– El secret professional de la companyia