L’espectacle protagonitzat per Quim Masferrer, Bona Gent, continua ‘viatjant’ per tot Catalunya durant aquest mes de setembre. L’obra es podrà veure, aquests dies, en aquests municipis: el 6, a les 22.30 h, a Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona); el 8, a les 22 h, a Guissona (Lleida); el 9, a les 21.30 h, a Vilobí d’Onyar (Girona); el 10, a les 20.30 h, a Castellar del Vallès (Barcelona); el 12, a les 20.30 h, a Martorelles (Barcelona); el 17, a les 20 h, a Premià de Dalt (Barcelona); el 24, a les 22 h, a Segur de Calafell (Tarragona); el 25, a Alguaire (Lleida); i el 26, a les 13 h, al Prat de Llobregat (Barcelona).

Per a més informació i per adquirir entrades consulteu aquest enllaç.

Podeu veure el vídeo de Bona Gent, realitzat en el marc del projecte Territori Escènic, en aquest enllaç del canal de YouTube de CIATRE.